FAQ's

Podem fer us de la reserva de Sagrada Familia sense entrada al Temple?
No, aquesta reserva nomes es pot fer us , si previament s'ha comprat l'entrada col.lectiva , i es reuneixen els requisits per poder accedir a l'area de exclusio que envolta la Sagrada Familia. 
Hi ha aparcament per autocars turistics a Park Guell?
Els autocars dels grups que visiten el Park Güell poden reservar una plaça d'aparcament en el moment de la compra de l'entrada. Això els dóna dret a hora i mitja d'estacionament a l'aparcament de la Zona Bus. El preu d'aquesta reserva és de 18 euros. IMPORTANT: Només podràn accedir a l'aparcament aquells autocars que tinguin una reserva prèvia o els autoritzats. No s'admet l'estacionament a rotació.
Quins vehicles tenen la consideració d'autocars?
Autobús o autocar: automòbil que tingui més de nou places inclosa la del conductor, destinat per la seva construcció i condicionament,  al transport de persones i els seus equipatges. S'inclou en aquest terme el troleibús, vehicle connectat a una línia elèctrica i que no circula per rails. A partir de 10 places el vehicle ja és considerat un autocar.
Hi ha limit d'estacionament Zona Blava Autocars al HUB Montjuic?
No , de manera extraordinaria , al HUB de Montjuic es pot estacionar sense limit de pagament mentre estigui activa la Zona Blava Zonabus (DLL a DG de 08:00 a 20:00) A la resta de la Ciutat de Barcelona , el temps maxim d'estada per operació a la Zona Blava Zonabus es de dues hores. 
La Reserva de Ciutat Vella , es una reserva d'estacionament?
No, la reserva de Ciutat Vella es una Zona per encotxar i desencotxar exclusivament, no podent estacionar a la mateixa. A mes , aquesta zona nomes la poden utilitzar, fent abans la reserva , els grups de PMR , els escolars de menys de 16 anys i els hotels agremiats al Gremi d'Hotels de Barcelona. 
Amb quina antel.lació maxima puc fer una reserva a Ciutat Vella?
Els temps maxim d'antel.lació per poder reservar l'espai de Ciutat Vella es de 7 dies naturals. 
Existeixen estacionaments per autocars de llarga durada?

Si , a l'Estació del Nord , C/ Ali Bei nº 80 i en els de la xarxa BSM de Moll d'Espanya , Pl de L'Ictineo s/n , i a Garcia Faria, P Garcia Faria nº 71 , es poden fer estacionaments de llarga durada. L'informació de tarifes estan a la pagina web de Zonabus.