Informació rellevant

AFECTACIONS DE MOBILITAT EL 23 DE SEPTEMBRE DEGUT AL PARTIT DEL BARÇA

Us informem que la Zona Bus ubicada entre Passeig Olímpic i Avinguda de l'Estadi quedaràn inoperatives a partir de les 14h degut al proper partit del dia 23 de setembre. Preguem tingueu en compte aquest fet a l'hora de programar visites en aquesta zona.

AFECTACIONS A BARCELONA PER LA MERCÈ

Us fem arribar que entre els dies 22 i 25 de setembre se celebrarà La Mercè a Barcelona. Per aquest motiu, les zones de Hub Montjuïc, Av. Maria Cristina, Parc Estació del Nord i Ciutat Vella quedaràn afectades patint restriccions de mobilitat.

Nova Zona Bus al carrer Marina a partir del 10 d’agost

A partir del 10 d’agost quedarà activada una nova zona bus destinada a substituir l’antic carril bici situat al carrer Marina, a l’altura de Gran via i Diputació, ampliant, així, les zones d’encotxament i desencotxament.

La zona d'encotxament i desencotxament de Passeig Colom deixa d’estar operativa

A partir del dia 30 de maig, la plaça de Zona Bus d'encotxament i desencotxament de Passeig Colom deixa d’estar operativa.
Segueixen disponibles com alternativa la nova zona de parada breu situada a l'Avinguda Marquès de l'Argentera nº6.

Ampliació de la Zona Bus - Avinguda Marqués de l'Argentera, 6

Des del 22 de maig, una nova zona de parada breu situada a l'Avinguda Marquès de l'Argentera, 6,està operativa. Pròximament, es procedirà a l'eliminació de la zona de parada breu de Passeig Colom.
 

Cal recordar que el temps màxim de parada en aquestes zones és de 10 minuts i que és obligatori registrar l'operació amb l'app SPRO.

 

Subscriu-te als avisos