Ciutat Vella

Amb la voluntat de millorar l’ordenació i mobilitat dels autocars  a Ciutat Vella i per afavorir els itineraris a peu dels visitants, creant nous i més amplis recorreguts, a partir del 4 de novembre de 2014 s’implanta una nova reordenació de les zones de parada per autocars discrecionals a la Via Laietana.

Reserva Parada

La Plaça Antoni Maura (sentit mar- Llobregat)  disposa d'una zona de parada zonabus amb 1 plaça per a realitzar el desencotxament i encotxament d'autocars discrecionals amb autorització. És condició indispensable sol•licitar la reserva de parada al web zonabus.cat/reserves ciutat vella.

Quí ho pot sol·licitar?

Els grups d'escolars (fins a Batxillerat), els hotels autoritzats i grups que portin persones amb mobilitat reduïda (amb l'autorització de l'Ajuntament de Barcelona). Per tal de tenir l'esmentada autorització i prèviament a la realització de reserva a  zonabus.cat/reserves ciutat vella, s'ha d'enviar un correu electrònic a ciutatvella.pmr(at)bcn.cat  i la documentació acreditativa de Persones amb Mobilitat Reduïda.

Quan s'ha de sol·licitar ?

El període per fer la sol•licitud de la reserva de parada ha de ser entre 7 dies i 24 hores abans de la visita i en dies laborables (les reserves pels dilluns s'hauran de sol•licitar abans de les 15h dels divendres).

Com s'ha de sol·licitar ?

Les reserves només es poden sol·licitar a través d'aquest web, clicant en el botó de sota. 


Reserves parada

 


En aquest mapa trobareu la ubicació de les zones d'estacionament i de parada properes.