Informació rellevant

ZONA BLAVA DIPUTACIO 440 ANUL.LADA

Per diverses obres que s’han de fer a la via pública , 08:00 hel dia 24 de juliol des de les 8:00 h fins a les 18:00 h d’aquest mateix dia la Zona Blava Zonabus del c/ Diputació núm. 440 quedarà anul·lada, sense poder fer cap operació a l’indret esmentat.   

Preguem que tingueu en compte aquest fet a l’hora de programar les visites en aquesta zona.  

Campanya motor apagat

Informem que els autocars han de mantenir el motor apagat mentre romanguin estacionats: Ordenança General de Medi Ambient Urbà de Barcelona article 44-3.7

BARCELONA BRIDAL FASHION WEEK. AFECTACIONS TRANSIT. 25/04/2018

 

 

 Amb motiu d’una activitat relacionada amb Fira de Barcelona, la  Barcelona Bridal  Fashion Week, els  informem que l’Avinguda Maria Cristina romandrà tallada al trànsit des de les 8,00 h del dimecres 25 d´abril i fins les 8,00 h del divendres 27 d´abril, moment en que es preveu restablir la normalitat del trànsit.

El pas per a vianants restarà obert en ambdós sentits.

ZONA PARADA 10’ SAGRADA FAMILIA 11/04/2018

 

 

 Informem que a partir del 9 d’abril de 2018 existeix una nova zona de parada 10’ a l’entorn de la Sagrada Família, al Carrer Sardenya 314. Te capacitat per a 1 autocar, i únicament la podran fer els autocars que transportin grups d’escolars fins a Batxillerat o grups de persones amb mobilitat reduïda (PMR) i que hagin adquirit l’entrada de grup per visitar la Basílica de la Sagrada Família.

La reserva per poder accedir i utilitzar la parada ZonaBus, només es pot realitzar a través de la web: www.zonabus.cat

8 d´Abril 40ª Cursa El Corte Inglés , de 9h a 11:30h

 

Recorregut : P de Gracia- Aragó- Tarragona- Pl Espanya- Av Reina Mª Cristina- Av Francesc Ferrer i Guardia- Pl Sant Jordi- Av del Estadi- Jocs del 92- Foc- P Olímpic- Estadi Olímpic- Pg. Olímpic- Av del Estadi- Pg Santa Madrona- Lleida- Floridablanca- Ronda Sant Antoni- Pl Universitat- Pelai- Pl Catalunya.

Divisió de calçades:

C/Foc entre Pg del Migdia i Jocs del 92 , un carril de la calçada ascendent per a la circulació de vehicles i la resta de la calçada pels participants . NO ES PODRAN ESTACIONAR AUTOCARS NI A JOCS DEL 92 NI AV DEL ESTADI .

Desviaments:

Gran Via C.C : el transit de la calçada lateral d’entrada es desviarà per la calçada central i pel túnel de Pl. Espanya.

Av Miramar: la circulació es desviarà pel carrer Tarongers .

Av. Paral·lel : la circulació descendent es derivarà a la Pl.Espanya i l’ascendent a la Pl.Drassanes .

 

 

Temporada Alta Plataforma Logística Park Güell

A partir del dia 24 de març de 2018, s’inicia la temporada alta a la Plataforma Logística del Park Güell.

Per aquest motiu, s’habilita l’estacionament per a autocars situat al carrer Camèlies 74-76.

Amb el horari de 10h a 17h de dilluns a diumenge.

 

 

 

Anul·lada parada amb reserva C/ Marina

La parada amb reserva del C/ Marina, 268 està anul·lada. Per desencotxar i encotxar cal adreçar-se a la parada de l'Av. Diagonal, 312-318 (Pl. Neruda).

 

 

 

Mobile World Congress

Les parades de 10' d'Avinguda Maria Cristina i la zona blava de Rius i Taulet romandran anul.lades, del 24 de febrer fins al 3 de març, amb motiu de la celebració del Mobile World Congress.

ZonaBus Hub Parc de Montjuïc

A partir del 20 de novembre es posa en marxa un nou entorn d'estacionament i parada d'autocars, situat a la montanya de Montjuïc, anomenat ZonaBus Hub Parc de Montjuïc

Aquest nou espai disposarà d’un total de 115 places, que estaran distribuïdes en:

·         26 places de parada 10

·         89 places Zona Blava - ZonaBus

 L’horari d’estacionament regulat a les places de Zona Blava serà de 08 h a 20 h, tots els dies de l’any i s’aplicarà la tarifa B: 2,45 €/h.

 L’aparcament d’autocars estarà prohibit fora d’aquestes places d’estacionament o parada, en tot el perímetre assenyalat al plànol adjunt. 

Aparca l'autocar a l'Estació d'Autobusos Barcelona Nord

Disposem de diferents tarifes que s'adapten a les teves necessitats:

Tarifa hora:  4 €

Tarifa nocturna:  24 €  (de 21 h a 9 h)

Tarifa 24 h:   48 €

Situat al C/ Ali Bei, 80

+info 

Parada amb reserva carrer Marina fora de servei

Informem que, a partir del dia 20 de març de 2016, tots els diumenges i festius, el tram del carrer Marina (entre el carrer Provença i el carrer Mallorca), es tallarà al trànsit, de les 9 a les 21 h.

Aquest fet implica que no serà possible reservar places d'autocars al carrer Marina, 268 (front a la Basílica).

De dilluns a dissabtes, sempre que siguin dies laborables, sí que es podran fer reserves.

Els diumenges i festius, les operacions d'encotxament i desencotxament, s'hauran de realitzar a Pl. Hispanitat i Pl. Neruda.

Informació rellevant

Per conèixer l’estat del trànsit i les seves incidències o afectacions consulteu a www.barcelona.cat

Afectació ZonaBus Passeig Olímpic

Amb motiu del concert d'AC/DC a l'Estadi Olímpic, el proper divendres dia 29/05/15  la zona blava ZonaBus 2 hores gratuïta del Passeig Olímpic romandrà fora de servei durant tot el dia.

Sensorització Entorn Sagrada Família

Uns sensors informen de l’estat d’ocupació de les zones d’estacionament de la ZonaBus a l’entorn Sagrada Família.

El 16 de febrer de 2015 s’ha posat en marxa una prova pilot que permet als conductors d’autocars turístics conèixer la disponibilitat de places a les zones d’estacionament de la ZonaBus a l’entorn de la Sagrada Família. Uns sensors instal•lats a les places detecten en temps real la presència o no d’autocars estacionats, i els conductors conèixen la informació a través de pantalles informatives a les zones de parada o del telèfon mòbil.

Veure nota de premsa

Afectació parada amb reserva c/Marina (Sagrada Familia)

Dilluns 27 d'abril, de 14 h a 21 h, la parada amb reserva de c/Marina (Sagrada Familia) romandrà fora de servei, degut al funeral d'estat per les víctimes de l'accident aeri de la companyia Germanwings.

Afectacions Parades ZonaBus

Dia 24 d'abril: Parada ZonaBus Sagrada Família (c/Marina 268), fora de servei de 10h a 24h per Concert.

Nova Tarifa places blaves ZonaBus 2015

D'acord amb l'ordenança fiscal núm 3.12 sobre les taxes d'estacionament  a la via pública, us informen que a partir de l'1 de gener de 2015 la tarifa de les places blaves ZonaBus serà de 5,30 €/hora, a excepció de c/Miramar (Jardins de Costa LLobera) que es mantindrà a 2,45 €/hora.

Reordenació autocars turístics a Ciutat Vella

Entra en funcionament la reordenació dels autocars turístics de Ciutat Vella.
Veure nota de premsa

Parada amb reserva 10 ' c /Marina fora de servei

Amb motiu de les festa de la Tardor la parada amb reserva de Marina estarà  fora de servei els dies 17 i 19 d'octubre de 2014.

Parada 10 ' Pl. Ramon Berenguer fora de servei

Amb motiu de les festes de la Mercè la parada 10 '  situada a la Plaça Ramon Berenguer romandrà  fora de servei del 19 al 24 de setembre.

Parada 10 ' Pl. Ramon Berenguer fora de servei

Amb motiu de la festa de Sant Roc la parada 10 '  situada a la Plaça Ramon Berenguer romandrà  fora de servei del 12 al 19 d'agost.

Reordenació estacionament d'autocars Sagrada Família

Us informem que a partir del dia 1 de Juliol de 2014 l'aparcament d'autocars de Consell de Cent/ Cartagena es tanca definitivament, el mateix dia  entra en funcionament una nova Zona Blava Zonabus al c. Padilla entre Meridiana i Ribes amb una capacitat per 7 autocars.

Parada 10 ' Marina fora de servei

Amb motiu de la revetlla de Sant Joan la parada amb reserva de Marina estarà  fora de servei el 23 de juny a partir de les 16 hores.

Pavimentació carrer Sardenya

Zona Blava ZonaBus carrer Sardenya fora de servei del 26 al 29 de maig per obres de pavimentació.

Nou punt turístic

Nou punt turístic Sant Pau