ESTACIONAMENT PER AUTOCARS TURÍSTICS

Barcelona disposa d’un conjunt de zones d’estacionament exclusives per autocars turístics, que es troben properes als punts de major atractiu de la ciutat i els hi fan més fàcil i ordenat l’estacionament i les parades, facilitant la feina dels professionals d’aquest sector.

ZonaBus.cat proporciona informació detallada d’aquestes zones, així com informació rellevant que pugui afectar els autocars turístics que visiten la ciutat.

Consulta la localització i els itineraris per a les zones turístiques que desitgis

Seleccione’n una del llistat i accedeix directament al mapa


Acces aparcament Park Güell obert +info

Reserva plaça de parada i estacionament


Consulta la informació sobre entorn Ciutat Vella i Park Güell.


Sol·licita la teva reserva de parada per al Punt d'Interès seleccionat.


SAGRADA FAMILIA


CIUTAT VELLA


PARK GÜELL

NOVES ZONES D’ENCOTXAMENT I DESENCOTXAMENT A MONTJUIC 14/05/2019

Informem que ja disposem de dues zones mes d’encotxament i desencotxament per autocars al HUB de Montjuic per a capacitat per a un vehicle en cada una d’elles. Una esta situada a Camí del Polvorí nº 10 (al costat del Estadi Municipal Joan Serrahima) i l’altre a l’Av. del Estadi nº 34 (davant Piscines Picornell) .

Aprofitem l’avinentesa per recordar que aquestes zones nomes es poden utilitzar per a efectuar operacions de carrega i descarrega de passatgers, quedant totalment prohibit l’estacionament o parada a les mateixes sense efectuar les operacions abans esmentades.