ESTACIONAMENT PER AUTOCARS TURÍSTICS

Barcelona disposa d’un conjunt de zones d’estacionament exclusives per autocars turístics, que es troben properes als punts de major atractiu de la ciutat i els hi fan més fàcil i ordenat l’estacionament i les parades, facilitant la feina dels professionals d’aquest sector.

ZonaBus.cat proporciona informació detallada d’aquestes zones, així com informació rellevant que pugui afectar els autocars turístics que visiten la ciutat.

Consulta la localització i els itineraris per a les zones turístiques que desitgis

Seleccione’n una del llistat i accedeix directament al mapa


No news available.

Reserva plaça de parada i estacionament


Consulta la informació sobre entorn Ciutat Vella i Park Güell.


Sol·licita la teva reserva de parada per al Punt d'Interès seleccionat.


SAGRADA FAMILIA


CIUTAT VELLA


PARK GÜELL

MANIFESTACIÓ 16 DE FEBRER DE 2019 . AFECTACIONS TRÀNSIT. 14/02/2019

Amb motiu de la Manifestació Ciutadana que tindrà lloc el dissabte 16 de febrer de 2019 a la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona (entre PL. Espanya i Pl. Universitat), es produiran els següents talls al transit a partir de les 16.00 hores:

-Pl. Espanya: restarà aïllada a la circulació, efectuant desviaments a Gran Via CC - Sant Germà (calçada central / possible ocupació de pl. Espanya) o Mèxic (iniciada la manifestació), Creu Coberta - Moianès, Tarragona - Consell de Cent. Pel que fa a l'av. Paral·lel, durant la concentració es desviarà per Entença i una vegada iniciada la manifestació, a l'altura de Lleida.

Av. Reina Maria Cristina: restarà tallada en tota la seva extensió, desviant-se a l'av. Francesc Ferrer i Guàrdia.

-Pl. Drassanes: no es permetrà l'accés a la calçada Besòs de l'av. Paral·lel.

-Rda. Sant Antoni - pl. Universitat (costat Llobregat): no es permetrà l'accés cap a Aribau, desviant-se el trànsit per Pelai.

-Gran Via CC, entre pl. Espanya i Balmes (recorregut): la circulació de totes les vies en sentit descendent, es desviaran a l'altura de Diputació. Les ascendents, per Sepúlveda i/o l'av. Paral·lel.

Per a més informació barcelona.cat/mobilitat